Pensioenadviseurs Eindhoven

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw pensioen, of wilt u graag deskundig pensioenadvies inwinnen om te zorgen dat u zich straks nergens druk om hoeft te maken? Schakel dan een pensioenadviseur in!

Aanbevolen:

Aanbevolen:

Pensioenvragen of hulp nodig bij het vinden van een adviseur?

Wat mag ik van een pensioenadviseur verwachten?

Een goede pensioenadviseur:

  • Heeft een uitgebreide kennis van de pensioenmarkt;
  • Is op de hoogte van de wet- en regelgevingen die op pensioen van toepassing zijn;
  • Kan zowel algemene als specifieke pensioenvragen beantwoorden;
  • Geeft inzicht in de mogelijkheden op het gebied van pensioenregelingen;
  • Begeleidt werkgevers en werknemers bij het treffen van pensioenregelingen;
  • Verstrekt professioneel pensioenadvies op maat;
  • Houdt bij zijn advies rekening met uw (financiële) situatie.

Onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies

Voorheen was het zo dat pensioenadviseurs vaak provisie kregen van pensioenuitvoerders, verzekeraars en banken wanneer zij hun producten verkochten. Hierdoor was er sprake van belangenverstrengeling, en was het pensioenadvies dat men kreeg niet altijd even betrouwbaar. Gelukkig is sinds 2013 het wettelijk provisieverbod van toepassing. Bemiddelaars, en dus ook pensioenadviseurs, mogen geen provisie meer ontvangen van bovengenoemde instanties. Dit heeft gezorgd voor grote verbeteringen in het systeem; u bent nu verzekerd van een onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Bekijk en vergelijk pensioenadviseurs in Eindhoven!

Het kan nog een behoorlijke uitdaging zijn om een pensioenadviseur te vinden die niet alleen betrouwbaar en onafhankelijk advies verstrekt, maar ook eerlijke tarieven rekent. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een volledig overzicht van erkende pensioenadviseurs in Eindhoven voor u samengesteld. U kunt eenvoudig bedrijven, voorwaarden en tarieven vergelijken, en zo een weloverwogen keuze maken.